Pages

Ads 468x60px

17 Haziran 2013 Pazartesi

Somon Mousse, Füme Tarifi

Somon Mousse ( Füme)
MALZEMELER
600 gr somon baligi
2 adet yumurta aki
Taze kara biber
4 adet domates
Kereviz yapragi
Yesil sogan
Zeytinyag
Roka
Tuz
YAPILIŞI
Somonlari iyice yikayip, süzgeçten geçirin, sonra, mikser rendesinden geçirin. Diger yanda yumurta aklarini hafifçe çirpip somonlarin üzerine dökün, 3 yemek kasigi zeytinyag, biraz tuz, biber ve findik rendesini de
katip, iyice karistirin. Elde ettiginiz karisimi birer porsiyon halinde kaselere koyun. Sosu emmesi  için buzdolabinda 3-4 saat kadar bekletin. Servis yapmadan önce, domatesleri dilimleyip, tabagi süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız